АКТУАЛНО


Илиян Василев: Борисов избра да подкрепя Пеевски вместо електората си

13 11941 12.09.2019
Илиян Василев: Борисов избра да подкрепя Пеевски вместо електората си
Илиян Василев

Днес има пореден протест. Като не могат да променят причините за протеста, се опитват да дискредитират организаторите на протеста.


Има натрупано огромно напрежение и вместо адекватни политики и реакция, властта се опитва насила да наложи главен прокурор, занимава се с тъпи провокации с мутри и роми на протеста, изобщо с чалга, вместо с реални действия.


Страхът е лош съветник. Но медиите масово обработват съзнанието, че утре ще стана нещо кой знае какво страшно, че ще се лее кръв с насилие от протестиращите, което е откровена манипулация. Ако има насилие, то ще е само и единствено от властите. Факт е че готвят жандармерия, която е инструктирана да предотврати "преврата". Тъй като протестиращите няма да дадат повод, за това са включили именно тези ултраси и мутри, които да предизвикат жандармерията и тя да започне наред. За това им трябваше и подкрепата на западни посолства преди датата на протеста, като индулгенция за насилие.


Да е ясно - ако се пролее кръв на протеста - правителството пада тутакси. Въпреки предварителната медийна подготовка и целия внезапен "атлантизъм" на групата на Пеевски.


Версията Гешев, Цацаров и Пеевски атлантици, които защитават България от "проруския" Цветан Василев - става за цирка - секцията за клоунади.


Изобщо много по-достойно е да протестираш, отколкото да псуваш.
Не е мой проблем, че Борисов избра да подкрепя Пеевски вместо електората си.

 

Илиян Василев, Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама