НОВИНИ


Паргов: Победата на Манолова, ще е победа за всички софиянци, които искат промяна

9 4922 13.09.2019
Паргов: Победата на Манолова, ще е победа за всички софиянци, които искат промяна

Днес БСП се регистрираха в ОИК за участие на местните избори в София. Това е една нормална процедура. Това заяви лидерът на БСП - София Калоян Паргов пред журналисти преди регистрацията на документите на партията.


"Мая Манолова е издиганата с инициативен комитет, те ще внесат кандидатурата ѝ. Предстои среща с нея, на която да приеме част или цялата ни платформа. Политиките и приоритети са записани в предизборната ни платформа", каза още той.

 

"Надявам се, че кампанията ще бъде позитивна - не само на думи, но и на действия. Нека ГЕРБ се укротят малко, за да поговорим за политики и решения. Очакванията на БСП за местните избори са големи", разкри Паргов.

 

"Победата на Манолова над Фандъкова, ще е победа за всички софиянци, които искат промяна и друга перспектива. И други леви ще застанат зад кандидатурата на Мая Манолова", коментира лидерът на БСП - София.

 

"Нека след 17 септември Фандъкова да си подаде молба за отпуска, за да не използва ресурса на общината за предизборна кампания", завърши Калоян Паргов.




Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама