НОВИНИ


Волен Сидеров спира гей парадите, ако стане кмет на София

13 5676 13.09.2019
Волен Сидеров спира гей парадите, ако стане кмет на София
Волен Сидеров

Скоро ще разберете дали ще се впусна в битката за София. Гражданска група ме издигна за кандидат-кмет след вчерашното ми интервю, което медиите отразиха с внушения, че няма да има кандидат от “Атака”. Това заяви лидерът на ”Атака” Волен Сидеров пред БНТ.


"Тези хора ме издигнаха, за да спрем гей парадите в София. Ако стана кмет на София, ще спра тези паради. Не е ли заличаване на нацията две жени да отглеждат дете. Има спад в демографията, правят се много аборти, а в същото време се пропагандира джендър идеологията", каза още той.

 

"София не е само центъра и “Графа”, а основно жилищните квартали, а те са засегнати от спорни проекти. Има какво да се ревизира и направи", коментира още Сидеров.

 

"Не познавам такъв Елен, за малко на пътя да блъсна едно животно елен, но други такива личности не познавам. Какво е направил този Елен Герджиков за общината", попита той по повод коментара на председателят на Общинския съвет Елен Герджиков във "Фейсбук" относно подкрепата на Сидеров за Фандъкова с думите "Благодаря, но няма нужда".

 

"Каракачанов го издигнах, но се видя как ми го върна - дали с благодарност или с подъл удар в гърба", смята Сидеров.

 

"А, има ли "Обединени патриоти", ако една от трите партии я няма. В ЦИК трите партии за регистрирани", коментира той.

 

"Кой разпореди да се нарече този скандал "шпионски". Щатите спряха Южен поток и АЕЦ "Белене", а когато Борисов рестартира проекта "Белене", започна някакъв външен натиск върху нашите институции. Знам какво е да те мачка държавната машина, няма да се учудя от проверки", завърши Волен Сидеров.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама