ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Сексът на Дългия приличал на картина на Пикасо

16 13448 17.12.2009
Сексът на Дългия приличал на картина на Пикасо
Така може би изглежда Слави по време на секс

„Аз като правя секс, приличам на картина на Пикасо. Трудно разбираема работа”. Гениалното откровение прозвуча от устата на Дългия в снощното издание на „Шоуто на Слави”. Поразяващото признание бе направено пред внучката на гениалния испански художник –Диана Пикасо.


С учтив смях тя отговори на балканското сравнение, опитвайки се да обясни, че абстрактният секс е нещо доста съмнително в сравнение със същото изкуство.

Малко преди това гологлавият водещ разкри от ефира, че в левия ъгъл на „Герника” модерниста е изобразил през далечната 1937 година падането му в банята това лято. Дядото на Диана си е бил просто жив пророк, а самоиронията на водещия не се оказа достатъчно обяснение за модернизма.


Диана Пикасо

Опитите за безумна оригиналност не свършиха до тук, и Трифонов директно попита г-жа Пикасо: „Знаеш ли какво е виола, аз свиря на виола”. Дамата отговори, че свири на виолончело, и това е инструментът, който издава музика, когато го прегърнеш. Дългият веднага демонстрира с поза на ръцете и краката, че познава виолончелото, но демонстрирайки неограничените си възможностите, лъснаха босите му крака в обувките.


Слави Трифонов без чорапи заради кризата

„Ходя без чорапи, в България така правим защото е криза, криза е”, обясни Слави на същисаната изследователка на модерното изкуство. Въпреки нелепите ситуации, в които бе поставена дамата от търсещия слава Слави, тя неутрализира маниите му за оригиналност с думите: „По-лесно е да нося фамилията Пикасо, отколкото Франко”. После подари албум с еротични творби на дядо си, уточнявайки, че посвещението е на английски, защото се убедила, колко добре Слави владее езика на Шекспир?

Диана Пикасо от два дни е в България за откриването на Музейната галерия за модерно изкуство на бившата телевизионна водеща Деница Атанасова. От месец, младата дама, която се свързва с рекламния бос Красимир Гергов се рекламира като веща топ галеристка. Внучката на гениалния художник сигурно е била очарована и от експертните съвети на Деница: „Хуан Миро пък е подходящ за кухнята. Пикасо оставете за банята, за да бъде пречистването освен телесно и духовно” Гениално, няма що, но само така можем да си обясним защо до сега Диана не е чувала за български художници и останала потресаващо изненадана като разбрала, че световните Кристо и Жорж Папазов са и българи. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама