НОВИНИ


Стъки: Пет години алармирам, че в България се провеждат незаконни състезания по ММА

1 4867 25.09.2019
Стъки:  Пет години алармирам, че в България се провеждат незаконни състезания по ММА
Станислав Недков - Стъки

Аз вече 5 години алармирам, че в България се провеждат незаконни състезания по ММА. Това заяви по НТВ председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков - Стъки.


"Многократно съм писал писма, уведомявал съм различни институции за тях. Досега на моите сигнали са реагирали Министерството на младежта и спорта в лицето на министър Красен Кралев и МВР. За съжаление има все още кметове по места, които позволяват в общински зали да се провеждат такива състезания", допълни той.

 

Председателят на федерацията допусна, че причината за смъртта на младия български боксьор Борис Станчов на ринга в Албания може да бъде сърдечен удар, причинен от употребата на хапчета виагра. 

 

Той допълни, че бойците трябва да знаят, че не хапчетата изграждат големия шампион, а труда и постоянството в залата. "Другото нещо, което трябва да знаят е, че излизайки, било на ринг, било в клетка, било на тепих, всичко трябва да приключи там. Младите състезатели трябва да внимават с добавките, които вземат", заключи Станислав Недков. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама