НОВИНИ


Президентът се похвали със снимка с Тръмп

10 4858 25.09.2019
Президентът се похвали със снимка с Тръмп
Facebook

Президентът Румен Радев публикува в профила си във фейсбук протоколната снимка, на която заедно със съпругата си Десислава Радева са заедно с американската президентска двойка.


"Прием от президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му Мелания Тръмп по случай 74-ата сесия на Общото събрание на ООН.", пише към снимката.

 

Днес Радев ще има изказване в рамките на панела на високо равнище, организиран от ЮНЕСКО и посветен на темата за бъдещето на образованието, предаде Дарик нюз. 

Българският президент ще участва в Глобалния бизнес форум на Майкъл Блумбърг. В четвъртък държавният глава Румен Радев ще направи изказване пред Общото събрание на ООН (около 18.15 часа българско време).

 

В рамките на деня президентът ще проведе работна среща с представители на американски компании, организирана от Бизнес съвета за международно разбирателство. Предвидена е и среща с американски еврейски организации.В делегацията, ръководена от българския държавен глава, е и заместник министър-председателят по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама