НОВИНИ


Хамстера работел за Яне Янев, събирал гласове по изборите

19 4969 20.12.2009
Хамстера работел за Яне Янев, събирал гласове по изборите
Волен Сидеров Вяра Йовева

Хора от престъпната банда на “Наглите” са работели за предизборната кампания на партия “Ред, законност и справедливост”. Това разкри по Нова телевизия лидерът на “Атака” Волен Сидеров. Той конкретизира, че оставеният от съда за постоянно в ареста Антон Петров – Хамстера е съдействал лично в предизборната кампания на Яне Янев и е събрила гласове в Ямболско и Старозагорско.


Според Сидеров МВР има информация за тази обвързаност между РЗС и бандити, но по време на изборите не са могли да реагират, защото над тези хора е имало чадър от ДАНС.

Атакистът се закани в близките дни да разкрие на обществото на кого Хамстера е бил дясна ръка. Той обяви от телевизионния ефир, че определени среди са задействали план за дестабилизиране на държавата и сваляне през пролетта на правителството. Мозъците, които са в основата на този план, Сидеров нарече "такета, кепета, барети, чегета, бизнесмени и т.н." Те действали силово и не се спирали пред нищо. В случая мишената им е правителството и Бойко Борисов, а мотивът - да спасят себе си. Волен Сидеров предупреди, че РЗС и покровителите му задействали и друг план за дестабилизация на парламента. Чрез омбудсмана Гиньо Ганев искали да променят правилника на Народното събрание и така да разбиват групи и да противопоставят депутати.

Утре съм поискал среща с г-н Ганев, той е зависим от тези хора и ще го предупредя, че ще направи огромна грешка, която ще провокира моята атака срещу него, заяви Сидеров. Според него английските консерватори се били отдръпнали от Яне Янев и разбрали, че са били подведени.

Сидеров отново подчерта, че Янев е хомосексуалист, а това криело опасности за политиката. И Марио Тагарински и Любен Дилов са го казвали това. Лидерът на “Атака” призова вътрешния министър да каже с кого е бил последният телефонен разговор на бандита на Хамсетера, само така на обществото щели да станат ясни много задкулисни игри. Минути по-късно Цветан Цветанов, който гостува също в студиото на Нова телевизия, деликатно отказа да говори по темата, позовавайки се на следствената тайна.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама