МЕСТНИ ИЗБОРИ 2019


Станислав Владимиров: Управлението на Перник трябва да бъде насочено към хората и техните проблеми

0 3417 13.10.2019
Станислав Владимиров: Управлението на Перник трябва да бъде насочено към хората и техните проблеми

Кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров, Лилия Георгиева - кандидат за кмет на кв. Бела вода и кандидати за общински съветници от листата на „БСП за България“ се срещнаха с жители на Бела вода. В препълнената зала на читалището те представиха приоритетите си за управление на общината и квартала.


„Бъдещото управление на Перник трябва да бъде насочено към хората и решаването на техните проблеми – подобряване на инфраструктурата, решаване на проблемите в здравеопазването като липсата на денонощна аптека, изграждане на нови паркове и детски площадки, изграждане на воден цикъл, редовен и екологичен градски транспорт и много други“. Това каза кандидатът за кмет на община Перник Станислав Владимиров. Той добави, че всичко това ще се случи много по-лесно и бързо, ако има работеща индустриална зона, която да носи приходи на общината. Владимиров добави, че за да бъде местната администрация по-ефективна и да се случват важните за общината неща бързо, е нужно целият административен процес да бъде дигитализиран.

„Бела вода има много нерешени проблеми, защото от години е далеч от приоритетите на общината. Проблемите тук не се решават, а само се задълбочават, това трябва да се промени и заедно със Станислав Владимиров можем да го направим. Подкрепете ни за едно ускорено развитие на община  Перник и работа за всички населени места“, призова кандидатът за кмет на кв. Бела вода Лилия Георгиева. Тя коментира, че сред нейните приоритети за развитието и благоустрояването на квартала са: редовно сметосъбиране, а през зимата снегопочистване, ремонт на улиците в най-тежко състояние, монтиране на видеонаблюдение на възлови места в квартала, изграждане на детски площадки, ремонт на водопроводната мрежа, определяне на терен за нов гробищен парк  и други. „Време е Бела вода да се превърне в приятно място за живот и истински квартал на Перник“, заяви Лилия Георгиева. Тя призова хората да гласуват по съвест и за кандидата, който има визия за квартала. „Купуването и продаването на гласове е престъпление и това не е просто задължителен елемент от предизборните ни материали, не продавайте гласа си, защото така обричате населеното си място на още четири години бездействие“, заключи Лилия Георгиева.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама