НОВИНИ


Валентин Ревалски от ”Пряка демокрация” сяда на кметското кресло в Ямбол

0 3929 03.11.2019
Валентин Ревалски от ”Пряка демокрация” сяда на кметското кресло в Ямбол

Паралелното преброяване в Ямбол показва, че кандидатът от „Пряка демокрация“ Валентин Ревански печели изборите с над 60 процента. Втора е кандидатката на БСП Катя Георгиева.


Данните са неофициални, но са оповестени от двата предизборни щаба. След изборитеТ двамата кандидати си стиснаха ръцете, а загубилата балотажа кандидатка поздрави новия кмет за победата.

 

„Ще чуваме хората и ще решаваме техните проблеми", каза Ревалски.

 

„Според предварително паралелно преброяване на моя щаб получавам около 64% подкрепа, а другия кандидат - 36%”. Това заяви кандидатът за кмет на Ямбол Валентин Ревалски.

 

„Изказвам благодарност към всички граждани, които ни подкрепиха. Нашият приоритет ще бъде да сме близо до хората, да ги чуваме и да решаваме техните проблеми”, каза още той.


„Убеден съм, че няма да имам никакъв проблем в общинския съвет, защото съм сигурен, че и представителите на останалите партии ще искат да работят в интерес на Ямбол, както и в интерес на гражданите”, категоричен е Ревалски.

 

Бизнесменът Валентин Ревански е собственик на местно радио. Той е кандидат на почти неизвестната партия "Пряка демокрация"

 

Радио 999 е популярно в града, по време на протестите срещу унищожаването на животните то подкрепяше недоволните фермери. Местни медии свързват Ревански с ДПС, той обаче отрича да е "троянски кон" на Движението.

 

Малко преди местните избори централното ръководство на ГЕРБ свали имунитета на досегашния кмет Георги Славов и гласува доверие на областния управител Димитър Иванов. Това обаче не попречи на Славов отново да поиска доверието на гражданите за четвърти мандат. Те двамата не одидоха на балотаж.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама