НОВИНИ


Борисов: Не е нормално толкова пъти да побеждаваме. Доскучава

18 4772 03.11.2019
Борисов: Не е нормално толкова пъти да побеждаваме. Доскучава
Бойко Борисов

Отчитаме, че въпреки , че партията е в управление, отново огромният брой избиратели дадоха своето доверие. Върнахме се към нормалността. Не е нормално една партия да печели във всички областни градове. Това каза премиерът Бойко Борисов пред журналисти.


Има големи градове, където разликите са големи. Има и там, където са по-малки. Групите в общинските съвети са най-големи. Бях нервен на глупавите въпроси, които ми зададоха. Не виждам защо трябва да се правят коментари.

 

Ако кажем, че там, където сме паднали, са купили гласове-честно ли е? Не е честно. Всички комисии са от партиите-гледат протоколите и това е. Надявам се от утре да започнем работа. Надявам се, там където сме загубили да споделим отговорност. Дай Боже на всички такова отстъпление. Социолози и политолози са взели пари, трябва нещо да измънкат там. Партията е първа.   В някои от структури в страната бяха се превърнали в дерибеи. И точно там загубихме. След “Апартаметгейт“ и Камбитов, дето играе ръченица с пари на челото-  хората ги наказаха.

 

Наслушах се на обиди. Сега ще си направим анализ. В Русе сменихме и кандидата за кмет защото нямал уседналост. Там, където направих промени работеха активно срещу нашите кандидати. Виждате, че синьо-червената мъгла пак искаше да управлява в София. Думата загуба към ГЕРБ?! Еми, честито на победителите тогава.  Другите с по-ниски резултати пък хептен нямат претенции. То не е нормално толкова пъти подред да побеждаваме. Доскучава!

 

Живял съм в София, когато управляваше старото СДС с БСП и знаете какъв беше града. Противник съм за т. нар. независими резултати. За всички наши грешни действия получаваме шамари. За това са политическите партии.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама