НОВИНИ


Гамизов обясни на Менда защо хората мразят ГЕРБ

21 22775 05.11.2019
Гамизов обясни на Менда защо хората мразят ГЕРБ
Стефан Гамизов

”Не мога да си обясня защо на места се гласуваше от омраза към ГЕРБ...” Това каза депутатката и шефка на комисия в парламента Менда Стоянова. Общественикът Стефан Гамизов и обясни, защо е така.


Защо ви мразят, г-жо Стоянова? В годината, когато взехте властта (2009), в България се родиха 78 хиляди деца. През тази (2019), ще се родят около 48 хиляди деца. Емиграцията е все така висока - 50 хиляди души на година, които бягат от този начин на управление и живот.. На трето място сме по смъртност в света. Слугуване на Путин и другаруване с Ердоган. Корупция, цензура, репресия и страх. Руски газ, руска пропаганда по телевизиите и другите медии, руски хибридни военни енергийни проекти, отделяне от западните ни съюзници, а на запад са децата на България избягали от всичко това - 2 милиона и половина българи.


Поголовна мизерия за 2/3 от българите в България и огромни богатства за придворните ви олигарси. Толкова ли е изненадващо, че ви мразят при всички тези факти? Наистина ли не може да си го обясните при тези факти? 80% от българите, дали са леви или десни, смятат, че сте ги предали и не спирате да им вършите злини. Това са фактите!

 

Стефан Гамизов

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама