НОВИНИ


Любо Ганев стана кандидат за президент на волейболната федерация

2 4216 27.11.2019
Любо Ганев стана кандидат за президент на  волейболната федерация
Любо Ганев

Кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по волейбол официално бе издигната от Инициативния комитет за промени в българския волейбол.


Подписката за свикване на извънредно Общо събрание на 16 януари ще бъде внесена до два дена. Любо Ганев понастоящем е вицепрезидент на родната централа, съобщава още БГНЕС.

 

В Пресклуб “България” той обяви, че целта на Инициативния комитет е да бъде изградена федерация с хора, които милеят за българския волейбол. Ще бъде поставен силен фокус върху детско-юношеската школа. Ганев обеща прозрачност в управлението и финансова стабилност с повече средства за клубовете и намирането на партньори, които сериозно да помагат за развитието на родния волейбол. Ганев сподели, че хората от Инициативния комитет са отишли при него и са го призовали за промени, а той е откликнал положително, тъй като самият той е имал идеи за промени в ръководството на волейбола. “Първо искам да благодаря на Инициативния комитет за доверието. Обедини ни това, че имаме общи идеи и желание за промени в начина, по който се управлява Българска федерация по волейбол. Съвместно изработихме една програма. Една пирамида се изгражда от основите и трябва да сме съсредоточени върху децата. Израснал съм във волейбола и вярвам, че добре подбрания екип е по-мъдър от един човек”, обяви Ганев.

 

В Инициативния комитет за промени в българския волейбол попадат почти всички водещи клубове в България.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама