НОВИНИ


Майка от ”Системата ни убива”: Питам властта, питам и заспалия си народ? В такава държава ли искате да живеете?

3 4885 06.12.2019
Майка от ”Системата ни убива”: Питам властта, питам и заспалия си народ? В такава държава ли искате да живеете?

Това гледахте ли го? Това кара ли ви да се срамувате? Питам властта, питам и заспалия си народ? В такава държава ли искате да живеете?


В която се излиза на протест за две лъвчета, та чак премиера се намеси, а нашите деца, децата на България се отглеждат вързани и в клетки, като животни и като ненужни боклуци. Искам всички да се срамуват. Искам всички да плачат, така както аз плача докато ви пиша. А мислех, че нямам сълзи вече. Не! Река е. И няма да секне, докато не се променят нещата. С имитации на реформиране, с боица и сладки приказки няма да ме успокоите, а само ще ме озлобите и мотивирате да не се откажа от борбата си, моя син да има правото да живее достойно и да получи подкрепата от която има нужда, дори и след моята смърт. Защото той няма да оцелее и една седмица вързан или в клетка.


Моята работа е на живот или смърт, а вашата е ден да мине, друг да дойде и ако може, ако е удобно да не ви занимаваме с "глупости". А колко глупости се натвориха и то неприкрито, съвсем ама съвсем нагло, пред очите на всички. Продължавайте да се заблуждавате, че всичко е наред. Продължавайте да спите в непробудния си сън, докато бездушието не ви убие и вас. Това е неизбежно, сами ще се убедите. Сега сте Живите мъртви, а накрая само мъртви.

Майката на Алек съм!

 

Нели Димитова от "Системата ни убива"   във Фейсбук  по повод филма на ВВС за изоставените деца

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама