ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 28 август

0 4081 27.08.2007
Предстоящо на 28 август

Обсъждат генно-модифицирани, облъчени и нови храни и химикали; СДС и ДСБ умуват върху обща кандидатура за местните избори в София; гледат дело срещу бившия изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров.


От 11.00 ч. в залата на Министерството на здравеопазването ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени заключителните резултати от изпълнението на туининг-проекта по програма ФАР “Генно-модифицирани, облъчени и нови храни и химикали”.

Министърът на държавната администрация и административната реформа Николай Василев ще направи работно посещение на ГКПП Оряхово.

От 11.00 ч. в централата на Областния съвет на СДС-София, бул. “Витоша” № 18, ет. VІ”, представители на СДС и ДСБ ще обсъдят обща кандидатура за местните избори в София.

От 9.00 часа в Софийски районен съд ще се гледа делото срещу бившия изпълнителен директор на “Топлофикация-София” Валентин Димитров. Той е обвинен за това, че не е декларирал преводите на валута в австрийски банки

РИОСВ - София ще извърши проверка на площадките за балиране и временно съхранение на балираните отпадъци на София.

В Атина се провежда среща на представители на акционерите в Международната проектна компания (МПК) от Русия, България и Гърция. От българска страна в срещата ще участват Стефан Гунчев - председател на борда на директорите на “Проектна компания Бургас - Александруполис БГ”, директорът на “Техноекспортстрой” Емил Коцев, който е зам.-председател на борда на директорите, Ангел Семерджиев - директор на “Булгартрансгаз” и член на борда на директорите на “Проектна компания Бургас - Александруполис БГ”, представители на консултантската компания “Paul Hastings” и на “Булгаргаз Холдинг”.

Зам.-кметът на София Йорданка Фандъкова ще представи модел за взаимодействие на общинско ниво при участие в оперативните програми в сферата на образованието.Представянето ще се състои в сградата на общината на 27 и 28 август. Поканени са всички директори на общински училища в София, представители на районните администрации, на РИО на МОН в гр. София и НПО, работещи в сферата на образованието.

От 11.00 в сградата на община Варна кметът Кирил Йорданов ще даде редовната си пресконференция.

От 11:00 часа, пред паметника на Цар Борис ІІІ Обединител в Пловдив (срещу хотел “Тримонциум”) членове и симпатизанти на НДСВ и съпричастни пловдивчани ще поднесат цветя по повод 64 годишнината от кончината му. Това съобщиха от пресцентъра на НДСВ. По инициатива на партията и на Движение „6-ти април”, Клуба на репресираните в събота бе отслужена и панихида в Рилския манастир в памет на българския цар.Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама