НОВИНИ


Домусчиеви взеха за шеф в Нова телевизия Ива Стоянова

16 7980 20.12.2019
Домусчиеви взеха за шеф в Нова телевизия Ива Стоянова
Ива Стоянова

Ива Стоянова се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп като генерален директор „Информация“, съобщават от Нова телевизия. Стоянова ще работи за увеличаване на аудиторния дял на информационните и публицистични формати и ще отговаря за всички проекти на новинарския екип.


„За мен NOVA е поредно предизвикателство в професията. Благодаря на братя Домусчиеви за поканата да съм част от най-гледаната българска телевизия. Това доверие ме задължава и ангажира да вложа в работата си не само опит и усилия, но и емоция и сърце за запазване на лидерската позиция на NOVA и все по-успешното развитие на медията занапред” - каза Стоянова.

 

Ива Стоянова има почти 25-годишен опит в медиите като преминава през всички журналистически позиции - от репортер до мениджър. Кариерата й започва във вестниците „Народен спорт" и "Седем дни спорт“. Следват длъжности на различни йерархични нива в телевизиите София Кабел, Би Би Ти и ТВ7. През последните 5 години тя e управител и програмен директор на Канал 3.


Като телевизионен журналист има специализация в CNN. Завършила е „Журналистика“, „Спортен мениджмънт“ и „Публичен мениджмънт“.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама