ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Почина годеникът на дъщерята на Уитни Хюстън

0 5656 02.01.2020
Почина годеникът на дъщерята на Уитни Хюстън
Боби Кристина Браун и Ник Гордън

Ник Гордън, годеникът на дъщерята на Уитни Хютън и Боби Браун – Боби Кристина Браун, е починал в Ню Йорк, написа британският в. Дейли мейл.


"Трагичен край на един изпълнен с драми живот", това е казал адвокатът на покойния Рандъл С. Кеслър. Гордън е бил подведен под отговорност за смъртта на годеницата си, но не се е стигнало до обвинения. Дъщерята на починалата през 2011 г. Уитни Хюстън е била намерена в кома на 31 януари 2015 г. Тя е починала около половин година по-късно без да дойде в съзнание. В тялото на 22-годишната Боби Кристина са били открити морфин, хероин и други упойващи вещества, уточни Новини. бг.

 

"Трагичен край на един изпълнен с драми живот", това е казал адвокатът на покойния Рандъл С. Кеслър. Гордън е бил подведен под отговорност за смъртта на годеницата си, но не се е стигнало до обвинения. Дъщерята на починалата през 2011 г. Уитни Хюстън е била намерена в кома на 31 януари 2015 г. Тя е починала около половин година по-късно без да дойде в съзнание. В тялото на 22-годишната Боби Кристина са били открити морфин, хероин и други упойващи вещества.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама