НОВИНИ


Райкова получила 2 SMS-а за смъртта на Цанков

7 6942 11.01.2010
Райкова получила 2 SMS-а за смъртта на Цанков
Венета Райкова

Водещата на „Горещо” Венета Райкова е получила две съобщения, които предупреждавали, че Боби Цанков ще бъде убит. Първият SMS е получен на 14.12.2009 година в 20,51 ч., като текстът гласял: „Боби Цанков ще бъде следващият убит, щом си позволява да разкрива тайни на мутрите”.


Второто съобщение пристигнало на следващия ден: „Боби Цанков ще свърши като Георги Стоев”.

Това разкри пред frognews.bg Венета Райкова, която се чуди защо в пресата е пусната информация, че е свидетел по делото.

Тогава водещата на „Горещо” не знаела, че съобщението е изпратено от номера на Радо Прашката от Биг Брадър, защото го нямала в картата си и SMS-ът се получил като от непознат номер. Райкова изпратила съобщение на Боби Цанков, като го информирала за заплахите.

Малко след това Венета Райкова дала номера, от който идвали заплахите на журналисти от столичен ежедневник. Когато те се обадили, гласът отсреща признал, че е Прашката и че е изпратил съобщенията, разказа специално за frognews.bg журналистката.

Опитахме да се свържем с номера, от който е подаден сигнал за убийството, но се оказа, че той е прехвърлен към друг номер (най-вероятно невалидна предплатена карта), с който няма сигнал.

От наши източници знаем, че в момента Радо Прашката бил много изплашен и не искал да говори с никого.

Прочети още:
Райкова: Маргина е в ареста заради Радо Прашката

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама