НОВИНИ


Ирен Савова: Следствените органи да намерят извършителите на палежа на къщата ми, не е трудно

9 4464 16.01.2020
Ирен Савова: Следствените органи да намерят извършителите на палежа на къщата ми, не е трудно
Ирен Савова

За пожара разбрах вчера сутринта около 3,30 часа. За мен по-важното е какво правят институциите и защо допускат да се случват събития на адвокати, които търпят толкова много страдания и нищо не се случва по този въпрос. Това каза адвокат Ирен Савова по БТВ, чиято къща в Ихтиман пламна преди ден.


Има данни да считаме, че палежът е умишлен. При гасенето на пожара намериха две туби със запалително вещество. Този палеж е иницииран. Една трета от покрива е засегнат. Вторият етаж също. Защо тези престъпления спрямо адвокати не се разкриват И защо прокуратурата бездейства?!

 

Нито една телевизия не поиска да ми съдейства да се покажат лицата на хората, поставили подслушвателните устройства. Вчера гледахме камерите и хората, които ги сложиха, си приличат с тези от палежа. Не е моя работа да казвам за кое дело са атаките срещу мен. Следствените органи трябва да намерят извършителите. И мисля, че не е трудно това нещо.

 

Появяват се актове на прокуратурата, които са обидни. За некролозите от прокуратурата казаха, че това е обида и ме посъветваха да заведа гражданско дело. А срещу кого да го заведа? Благодаря на колегата Гигова, с нея водим най-тежките дела. Това не пречи да сме колегиални един към друг. Искаме адвокатурата да заеме своето достойно място. Защо прокуратурата да не бъде колегиална?


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама