НОВИНИ


Б. Борисов към БСП и НДСВ: Не вие определяте еврокомисаря ни!

46 5318 14.01.2010
Б. Борисов към БСП и НДСВ: Не вие определяте еврокомисаря ни!
Бойко Борисов Вяра Йовева

Аз дадох пример как трябва да се подкрепя български кандидат като г-жа Бокова. Щеше ли да мине тя, ако бях разказал какъв хайдук е племенника й и как краде колите на софиянци, попита премиерът.



Съжалявам, че занимаваме зрителите с такива новини, обяви по БТВ премиерът Б. Борисов по казуса Желева, като обеща, че вече ще връща лентата всеки път от начало и ще напомня, че той се разплаща сега и за тютюна, и за Военното училище във В. Търново, и за магистрала "Люлин" и за всичко друго, защото е заварен продънен бюджет. Сега аз се разплащам за вашите вересии, каза Борисов.

Не е ваша работа да решавате кой да е еврокомисар, това го решава партията, която е спечелила изборите, продължи премиерът.

Разговарях с важните хора в Брюксел, но не е европейска практика да обявяваш по телевизията с кого си разговарял. ЕНП засега твърдо стои зад вицепрезидента на партията си, добави премиерът, напомняйки как А. Първанова е станала евродепутат. Аз дадох пример как трябва да се подкрепя български кандидат като г-жа Бокова. Щеше ли да мине тя, ако бях разказал какъв хайдук е племенника й и как краде колите на софиянци, дословно каза Борисов. Желева не отговори на въпросите, защото я смазахте вие, контрира премиерът. Дали професор от Магдебургския университет не може да отговаря, възмутено попита Борисов.

До понеделник, докато се произнесат юристите, ще изчакам, обеща накрая премиерът. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама