НАРОДЕН ГЛАС


Фейсбук „завря“ от възмущение към прокуратурата на Иван Гешев

53 30823 28.01.2020
Фейсбук „завря“ от възмущение към прокуратурата на Иван Гешев
Иван Гешев

Социалните мрежи буквално ”завряха” от възмущение, след като стана ясно, че главният прокрор Иван Гешев атакува президента Румен Раев заради съпругата му. Ето и няколко мнения по темата:


Петър Ташков:

"Значи Бойко Борисов, склоняващ шефа на митниците да наруши закона в случая "Мишо Бирата" е НЕВИНЕН, Бойко Борисов, получаващ нерегламентирано и в дома си в Банкя информация от градския прокурор на София по разследване на негов министър е НЕВИНЕН, но президента Радев е ВИНОВЕН за това, че са го информирали за запитване от прокуратурата относно трудовите взаимоотношения на съпругата му, абсолютно ЗАКОННИ между другото!?!?!?!"

 

Юристът Емил Георгиев

"Не е лошо да си главен прокурор - раздаваш медийно (досъдебно) правосъдие, чат-пат печелиш дела в спеца и мечтаеш за правила като в „Съдебен спор“. До тебе Пеевски, отгоре - сараите, а накрая сметката винаги плащат други."




Юристът Стела Николова:

„Само се чудя как Гешев положи клетва да спазва Конституцията като не я разбира?“

„Не знаех, че да назначиш на работа бъдещата си жена е държавна измяна.
Отиде половината население по тоя член, Гешев!
Някой много иска да направи президента Радев национален герой и да му осигури втори мандат.
Мислех, че Бойко иска да седне до Ердоган вече с националния ни флаг до него!“

 

Анализаторът Илиян Василев:

„Както и предполагах - за никаква държавна измяна не става реч. Но Гешев само загравя. Мизерна е душевността му. Той е слуга по дух, наведен човек, и поради това много агресивен. Като хрътка.
Преди време, още когато хората не го познаваха, тези номера минаваха. Сега е нещастник.“

 

Адвокат Николай Хаджигенов:

„Пичове, всеки път когато си помислите какви страшни дебили са управляващите, ведно с мвр-то им и проКУРатурата им, се замислете, не дали сте прави, а дали ние не сме, точно толкова дебилни?
Защо ли?
Казвам веднага.
През последните две години цапардосаха по възможно най-свинския начин, една гора народ, за които никой няма да пролее не сълза, дори плюнка, баси.
Цветан Василев, Банев, Арабджиев, Стайков, Божков, Ганчев. Покрай тях, снимаха филма Иванчева и още някои с превантивна цел.
Иначе казано, атакуват хора на които има много какво да се вземе, пречка са и на никой не му дреме за тях.
Същото е и сега с Радев.
"Шофьор" на фърчилет със зелени чорапи.
Демек, никой не го харесва особено, дори бсп-те.
Да де, ма ако чуете записите от СРС-та (майната и на презумпцията за невиновност, гешеff няма откъде да знае, че и тя е в Конституцията, щото не е питал КС) ще установите, че службите, разбирай правителството подслушват действащия президент!
Аферата Уотъргейт, пасти ще яде.
Ма, тва в САЩ.
Тука са важни ония четири неща (три са, ма последното два пъти) само и тва е.
Не, ли?“




Журналистката Анна Заркова:

„Леле, мале. Научих, че двама професори, две професорки и трима доктори на науките, които имат собствени институти, все още не са успели да се изкажат относно неясното положение на президента Радев. А мръкна вече и телевизиите след малко затварят. Е сега вече го закъсахме яко!“.

 

Пиар експертът Весислава Танчева:

Мисля, че вече е време за скубанье с подфърганье!
Щом ще бой по Радева и имотите й, сега очаквам мъжът й да се сдобие с топки и да пита какво стана с "жената до Гешев" Детелина Ханчева и нейните имоти, напазарувани на приятелски цени от Ваклин.
Оня Ваклин, да, свидетелят по делото "Инанчева", който някога бил съдружник на Кръковски - най-добрият приятел от детството на Гешев.
Да, прокуратурата действа като политически фактор, но даже и аз не можех да допусна, че ще смъкнат политиката на ниво "тетки по жилетки" бистрят държавни дела в Ганковото кафене!

PS А що пък не! След сато националната сигурност я завряхме във формата "две каки си говорят"..

 

Психиатърът Цветеслава Гълъбова:  

"Като няма вода в Перник, поне СРС-та на Президента да има.

Адски гнусно е това, адски"

 

Журналистката Соня Колтуклиева:

„Ако това са атаките с един негов апартамент и с договорите на Десислава Генчева като пиар във ВВС...смехотворно е на фона на сагата с апартаментите на Владислав Горанов, Цветан Цветанов, Цецка Цачева и останалите. А пък “зависимост от Решетников” е доста изтъркана и нефелна тема. Досъдебното производство се видело от Военна прокуратура и е по много по-сериозна тема от апартамента, казва ми колега съдебен репортер.  Значи може да стане много напечено“.




Валентин Димитров:

„Тоз път го подхлъзнаха Гешев, ама жестоко, с тази съчинена президентска афера. Напълно целенасочено да дискредитираш действащ президент, с нищо и никакъв подслушан разговор, мислех, че го може само Цветанов, но уви, оказа се, че и главният прокурор е на същото ниво...Не знам дали Радев ще довърши мандата си, ама Гешев със сигурност ще е първият главен прокурор, който няма да успее“.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама