НОВИНИ


Гешев: Ще направим всичко, за да върнем Божков

9 4747 30.01.2020
Гешев: Ще направим всичко, за да върнем Божков
Иван Гешев

Ще направим всичко възможно, за да си приберем г-н Божков и ще направим така, че да не се страхува. Ако трябва ще му осигурим и психологическа помощ. Това каза главният прокурор Иван Гешев преди заседанието на ВСС.


Относно темата са атаката срещу президента, той продължи да подклажда: "Не може главният прокурор да бъде привикван с есемеси от едно лице, вероятно същият Митко, на който вероятно президентът Радев казва да смачка проверката на антикорупционната комисия по отношение на съпругата му. Аз с такива хора не се срещам. Срещам се с обикновени хора, защото съм обикновен човек и ме интересуват проблемите на обикновените хора. Работата ми и на прокуратурата е да защитава интересите на гражданите!".

 

Любопитното е, че Гешев влезе в ролята на политик и започна да говори популистки:

"Българските граждани искат справедливост и ние им я даваме. А сега някакви хора, за които е ясно какви са, изведнъж стават жертви, как така се страхуват толкова много тези олигарси от криминалния преход? Защо не се страхуват хората, които живеят в мизерия и не могат да си плащат данъците, защото едни други спестяват половин милиард лева? Правим така, че да изправим пред българския съд всички хора, за които има данни за криминални деяния“, коментира Гешев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама