НОВИНИ


Крум Зарков: Според САЩ в България няма система, която да наказва корумпираните

5 4654 06.02.2020
Крум Зарков: Според САЩ в България няма система, която да наказва корумпираните
Крум Зарков

Президентът каза, че три години апелира към правителството за реформи, но те не се случват. Това каза депутатът от БСП Крум Зарков по БТВ.


Липсват реформите и индикация, че те ще се случат. Светът галопира със страшна скорост, ние стоим на едно място, страната ни се изпразва от съдържание и хора. На всичко това трябва да се сложи край, е това, които запомних от президента. Много анализатори се опитват да кажат: Какво значи това. Важно е дали президентът казва истината. Изходът е качествено ново управление на страната. какво очаквате, че ще се случи през оставащата до изборите години? Ще започнем ли да работим в борбата с корупцията или ще тръпнем кого ще посочи някой чужда държава.

 

На всяка критика на президента се отговаря с контраатака. Радев изпълнява функциите си на президент, като изпълнява онези въпроси, на които други мълчат. Скандалът със СРС-та не е в двора на президента, а в двора на главния прокурор.

 

Толкова се концентрирахме да видим кой е човекът от САЩ, че пропуснахме факта, че въобще българин е включен в този списък. Самият факт показва отношението и разбирането каква е нашата правосъдна система. Унижение е за нашата правосъдна система. Според САЩ в  България няма система, която да наказва корумпираните. Докато чакаме не знам си кой да каже, това, което знаме, не вярвам, че нещо добро ще ни се случи. В БСП за първи път ще правим пряк избор на лидер. Това е пътят, да се допитваме до нашите симпатизанти.  

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама