НОВИНИ


Росен Плевнелиев пак цъфна на екран, за да плюе Радев

14 4709 06.02.2020
Росен Плевнелиев пак цъфна на екран, за да плюе Радев
Росен Плевнелиев

Президентът Росен Плевнелиев не слиза от екран от няколко дни. Той обикаля тв студията, за да плюе държавния глава Румен Радев. Днес Плевнелиев се появи в БНТ, като повтори тезите си от изминалите дни.


„Държавният глава плюе от три години правителството. Преди войната му не беше обявена официално, но вече е. Според мен това е лична война“, смята Плевнелиев.

„Той като военен, смята, че битката е най – правилното нещо, но тя е в неподходящ момент“, обясни той и поясни, че не е редно сега да се натиска спусъка, когато България върви по толкова важен път – да влезе в сърцето на Европа–в чакалнята на Еврозоната.

 

Росен Плевнелиев изрази мнение, че Румен Радев обслужва чужд геополитически интерес, но напомни, че единственият начин да се отървем от бедността, е да влезем в богата Европа.

 

Иначе Плевнелиев разкри, че е съгласен с някои от тезите на Румен Радев, но пак обясни, че наистина не трябва да се блокира държавата.

Росен Плевнелиев призова ВСС да провери действал ли е според закона Иван Гешев във връзка със СРС-тата, в които е записан Румен Радев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама