НОВИНИ


Борисов се кръсти - не се меси на Гешев! Заръчал му да ”размаже” всичко живо що цапа

48 8659 14.02.2020
Борисов се кръсти - не се меси на Гешев! Заръчал му да ”размаже” всичко живо що цапа
Бойко Бориков

Борисов заръчал на Гешев да “размаже всичко живо, което цапа въздух, земя, вода”. Държавният обвинител можел да арестува когото си иска. Премиер и прокурор се разбрали как да работят, а от там насетне Борисов не се намесвал. Не му влизало в работата.


С тези думи коментира работата на главния прокурор Иван Гешев премиерът Бойко Борисов и се прекръсти пред журналистите. 


"С този прокурор се разбрахме да се размаже всичко живо, използвам жаргон, което си е позволило да цапа въздух, земя, вода. По това сме се разбрали. Дали арестуват министър, дали арестуват зам.-министър или който и да, това не е моя работа и не ме интересува, и не ми е долагано. Това се заклевам", заяви премиерът.


По-рано президентът припомни, че е задал ясни и конкретни въпроси на премиера Борисов и главния прокурор Иван Гешев заради разпространените СРС-та, което стана и повод за изказването на премиера.


"Когато партията на Радев мен ме подслушваше в тоалетната, аз не обвиних никого. Даже нещо повече, когато разбрах сега, ми стана много неприятно. Аз нямам, и в това се заклевам, нищо общо с това. Искат да ме замесят. Което зависеше от мен, го направих - наредих на ГЕРБ думата "импийчмънт" да не я произнасят", каза Борисов.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама