НОВИНИ


Синьо шествие на фенове на ФК ”Левски” преди мача с ЦСКА, полицията на крак

9 4573 15.02.2020
Синьо шествие на фенове на ФК ”Левски” преди мача с ЦСКА, полицията на крак
БГНЕС

Шествието преди мача с ЦСКА не е протест, а призив за обединение. Трябва да покажем колко обичаме клуба. Трябва да спрем с дребните дразги. Призовавам колкото може повече хора да дойдат. Призовавам всички. Поканили сме и ръководството на БФС, ветерани. В този ден трябва да се говори за ”Левски” с добро


Това баха думите на председателят на НКП Степан Хиндлиян пред БНТ за обявеното днес от 12 ч. шествие под наслов "Левски", ти си всичко за нас".

 

Шествието е организирано от футболния клуб и Националният клуб на привържениците (НКП) на "Левски". Феновете ще се съберат в 12 ч. пред централата на НКП на бул. "Тодор Александров" 23. Оттам ще преминат по бул. "Дондуков", край паметника на Васил Левски, и ще стигнат до националния стадион "Васил Левски", където от 14.45 ч. е дербито срещу "ЦСКА-София" от футболното първенство.

 

МВР е обявило тотална мобилизация на полицията за недопускане на нарушения на обществения ред. Шествието ще бъде охранявано през целия маршрут. Столичани са предупредени да не паркират по улиците от маршрута.

 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама