ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


”Циганският крал” Тайсън Фюри смля от бой ”бронзовия бомбандировач” Дионтей Уайлдър

11 7613 23.02.2020
”Циганският крал” Тайсън Фюри смля от бой ”бронзовия бомбандировач” Дионтей Уайлдър

С технически нокаут в седмия рунд Тайсън Фюри победи Дионтей Уайлдър в тежка категория на и заслужи шампионския пояс на Световния боксов съвет (WBC). ”Циганският крал” размаза от бой ”бронзовия бомбандировач”. Той бе по-добър във всичките седем рунда, като прати Уайлдър в нокдаун в третия рунд с кърваво ухо.


Тайсън Фюри победи с умение, майсторство и категорично превъзходсто. С надмощие и боксово интелигентност, с директни атаки Тайсън не остави съмнение, кой е по-добрият боксьор. Специалисът по нокаути Уайлзър бе победен с нокаут.


.
Добре съм, случват се таки неща. По-добрият спечели. Не искам да търся оправдания. Но аз съм боец Заслужно спечели, по-силен беше. Не мога да се оправдавам. Ще се върна по-силен, каза Уайлдър.

 

.
Искам да благодаря на Господ. Още в началото го ударих силно. Но Уйлдър ще се завърне. Благодаря на всички. Ще пеем таз вечер, каза Фюри. И запя своята песен на победата, популярна в Англиия.

 

Първи рунд: Тайсън Фюри започна по-напористо, но Уайлдър му отвърна с ляв прав. Британецът продължи с размяна на крошета. Добе води битката от разстояние. В същото време американецът изчаква своя съперник да атакува с десен прав. Фюри атакува до края на рунда и победоносно вдигна ръка в края му.

 

Втори рунд: Вторият рунд зашочна с размяна на удари. Британецът пази дистанция от Уайлдър благодаренеи на по-високият си ръст. Все пак американецът пласира точен десен прав в брадичката на Фюри. Шампионът започна да атакува. В средата на рунда Фюри пласира добър ляв прав. Уайлдър пласира също такъв. Равностойна битка, но Фюри атакува успешно и притисна съперника си до въжетата. В края на рунда британецът принуди Уайлдър да се предпазва в ъгъла, но гонгът спря битката.

 

Трети рунд: Тайсън Фюри продължи да диктува темпрото на мача и пласира нов удар в главата на Уайлдър. Британецът разменя точни десни и леви прави в тялото на американеца. В същото време Уйлдър показва респект и не атакува непремерено Фюри. Шампионът има проблеми в тези минути търсейки клинч. В същото време Фюри атакува и 30 секунди преди края на третия рунд свали съпермика си в нокдаун. Малко след това Уайлдър отнов обе на земята, но гонгът го спаси.

 

Четвърти рунд: В началото съдията предупреди двамата боксьори, но отново Фюри подходи агресивно и Уайлдър падна, но този път загуби равносвесие. Британецът пласира нов ляв прав в главата на Уайлдър. Добри минути за Тайсън Фюри. Американецът се защитава и търси клинча, защото е наранен и тече кръв от ухото му. В същото време Фюри пласира нов десен прав.

 

Пети рунд: Фюри тръгна агресивно и продължи да нанася тежки удари по тялото на Уайлдър. Шампионът търси защитата, но британецът отново го свали в нокдаун. Съдията отброява и след това Фюри нанася нов тежък удар в глвата на американеца. Тежки скунди за шампиона. Тайсън е свеж и постояннно нанася точни удари. Редува леви и десни в главата. Съдията предупреди Фюри и му отне точка. Но британецът продължи да действа агресивно. Отново гонгът е спасителния бряг за шампиона.

 

Шести рунд: Вижда се страх в очите на Уайлдър, от което се възползва Фюри. "Циганският крал" атакува разменяйки леви и десни прави в тялото на американеца. Точен десен прав и Уайлдър търси клинч. Двамата се съсредоточиха в ъгала, но Фюри се дръпна назад. Шампионът реагира и нанесе удар в главата на британецът. Фюри отговори с ляв прав в главата на Уайлдър.

 

Седми рунд: В началото Фюри нанесе ляв прав в главата на Уайлдър. Шампионът продължава да се дърпа назад и да не атакува. Британецът притисна Уайлдър на въжетата и не дава възможност на съперника си да атакува. "Циганският крал" отново прикова суперниак си в ъгъла и с точна комбинация ляв и десен прав в брадата на Уайлдър донесоха победата на Фюри, технически нокаут. Съдията показа, че мачът трябва да бъде прекратен след рецитала на британецът. Край! Да живее новият крал!, пише Gong.bg.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама