НОВИНИ


Очаква ни дъждовна събота

0 3747 07.03.2020
Очаква ни дъждовна събота

Днес над Източна България ще има временни разкъсвания и намаления на облачността, докато над Западна България ще е значителна и ще има превалявания от дъжд, на повече места и по-значителни в следобедните часове и през нощта срещу неделя.


Ще духа до умерен, в Югоизточна България временно силен юг-югозападен вятър, но в Дунавската равнина вятърът временно ще се ориентира от запад-северозапад.

 

Максималните температури ще бъдат от 12 - 13° във високите полета на Западна България до 19-20° в източните райони от страната.

 

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен южен вятър, който постепенно ще се ориентира от югоизток. Максималните температури ще бъдат между 13° и 17°. Температурата на морската вода е 9 - 11°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

 

Над планините ще бъде предимно облачно с превалявания от дъжд, над 1800 метра от сняг. Ще духа умерен, по високите части и силен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 8°, на 2000 метра – около 1°.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама