НОВИНИ


Цв. Цветанов: Едни групи и хора са заловени; предстоят следващите

1 5046 20.01.2010
Цв. Цветанов: Едни групи и хора са заловени; предстоят следващите
Цветан Цветанов Вяра Йовева

Когато липсва един играч на пазара на наркотици, там винаги се създава напрежение, защото всеки от останалите иска да бъде първи, анализира министърът.



През последните месеци в България има задържани за отвличания с постоянна мярка; има задържани за обири също с постоянна мярка; има задържани хора, безпокоящи непрекъснато населението, като Жоро Главата, магистрални бандити и пр, обяви по БНТ вътрешният министър Цв. Цветанов. Ако ги пуснем, те пак ще излязат на улицата и ще тормозят децата. Когато критиката от ЕС е голяма, трябва да се стремим към консолидиране на държавния ресурс за борба стези прояви.

Да приведем в известност криминалния контингент и да не позволим той да се разраства е задачата ни сега
, добави Цветанов. Когато липсва един играч на пазара на наркотици, там винаги се създава напрежение, защото всеки от останалите иска да бъде първи. Групата, която направи отвличанията и убийствата на Сапата и Конфуто, е заловена, но има и други групи, които са ясни, каза вътрешният министър.

Желанието за работа в полицията вече не е чак толкова огромна; повече са желаещите за пожарникари, завърши Цветанов. Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама