НОВИНИ


ПП МИР вдига палатки до палатковия лагер на медицинските сестри

10 6262 09.03.2020
ПП МИР вдига палатки до палатковия лагер на медицинските сестри

„Искаме оставката на цялото правителство на Борисов и незабавното провеждане на честни избори в България чрез машинно гласуване. Заставаме редом до медицинските сестри и майките на деца с увреждания от „Системата ни убива” в исканията им, защото управляващите не само доказаха, че са неспособни да решават проблемите на обществото ни, но с действията си само ги задълбочават”


Това се казва в изявление на ПП МИР по повод разпространеното днес до медиите отворено писмо на протестиращите пред Министерски съвет медицински сестри и майки на деца с увреждания, в което призовават всички недоволни от управлението на Борисов да се присъединят към исканията им за незабавна оставка на правителството.

 

От партията призовават всички свои членове, симпатизанти и съмишленици на партията, както и всички български граждани да се присъединят към палатковия лагер в центъра на София, като от МИР са категорични, че няма да отстъпят от позициите си и ще останат в „триъгълника на властта”, докато Бойко Борисов и цялото правителство не подадат оставка.

 

„България вече не иска Борисов и ще му покаже своето недоволство под прозорците на Министерски съвет. Призовавам всеки българин, който не желае вече да бъде наричан „матреал”, да бъде унижаван с мизерни пенсии и заплати и да бъде заблуждаван от медиите на властта, че живее добре, да се присъедини към нас и да покажем, че подменените избори не са подменили желанието на хората за оставката на Борисов”, категоричен е председателят на ПП МИР Симеон Славчев, който заяви, че още тази вечер пред Министерски съвет до палатките на медицинските сестри ще има палатки и на ПП МИР.

 

„Това наше действие е принципно, последователно и справедливо, каквито са и исканията на медицинските сестри и майките на деца с увреждания. Нито ние, нито всяка друга партия или организация, която подкрепя справедливия им протест не ги „яха”. Напротив – правителството е яхнало целия български народ и ежедневно се подиграва с него“, каза още Славчев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама