БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Радосвет Радев прогнозира, че България ще стане фабриката на Европа

19 8645 22.03.2020
Радосвет Радев прогнозира, че България ще стане фабриката на Европа
Радосвет Радев

Председателят на БСК Радосвет Радев заяви пред бТВ, че хората наистина разчитат на бизнеса. Хазната разчита на данъците, които бизнеса плаща и това гарантира устойчивостта на държавата.


"В България за една седмица броят на заразените се увеличава три пъти, значи около Цветница ще имаме около 4300 – 4500, а на Великден около 15 000. Надявам се неделята след Великден да започне спада бройката. Често критиките, с основание или без основание, дават резултати. Ние трябва да бъдем отговорни сами към себе си. От заразените 171 души, само 28 са в болница. Това наистина е добре и затова аз се присъединявам към всички – стойте си вкъщи", каза Радев.


Той коментира и кои бизнеси са във фалит и кои не. По думите му е дошъл краят на много заведения. Относно туризма – не е гаранция какво е бъдещето му, според него, защото може да се промени логото, тъй като Черно море дава много витамин Д, който е нужен.


Втората група са фирмите, които не съкращават хора, защото те ще им трябват. Третата група – тези, които произвеждат днес маски, облекла и други нужни средства, за да се опазим. България сега ще се превърне във фабриката на Европа, обясни Радев.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама