ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Раздялата на Анджи и Брад – слух или реалност?

1 12198 26.01.2010
Раздялата на Анджи и Брад – слух или реалност?
Разделят ли се наистина Джоли и Пит...е все още само слух

Американските списания се надпреварват да анонсират раздялата между Анджелина Джоли и Брад Пит, известни от другата страна на Океана като семейство Бранджелина.



Една от най-известните холивудски двойки е в криза, но това не означава, че трябва да се бърза за анонса на раздялата им....

Всяка медия използва възможно най-близки до Джоли и Пит източници, които информират публичното пространство за различни случки. Така на пример един път съобщават, че Пит е изневерил на Джоли с бавачката на децата им. Следващата история е за изневярата на Анджелина с нейния логопед. Трети пък пишат, че братът на Брад Пит го помолил да напусне Анджелина, защото от една година само се измъчвали помежду си.

В цялата тази история от слухове и реалност не липсва и желанието да им се навреди. Дали това са само слухове за една от най-известните двойки на планетата? Или е ехото от една любовна история която върви към своя край?

Брад и Анджелина имат своите хубави и лоши мигове и като че ли двамата живеят само от щастливите дни. Това означава, че слуховете се основават на истина. Но те са само слухове, поне за сега....
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама