НОВИНИ


Единствен премиерът Борисов мълчи за смъртта на Милен Цветков (видео)

37 22599 20.04.2020
Единствен премиерът Борисов мълчи за смъртта на Милен Цветков (видео)

Вече близо 24 часа цяла България говори за убийството на журналиста Милен Цветков от дрогиран младеж на пътя, който се вряза в неговия автомобил до мол в София на връх Великден. Стотици хиляди българи пишат за това във Фейсбук и изрязяват своите съболезнования. Единствено премиерът на България Бойко Борисов мълчи.


Няма и ред за Милен Цветаков на профилната му страницата във Фейсбук, от която предимно се хвали и самоизтъква. Иначе в края на януари на 2020 г. Борисов побърза да изпрати съболезнователна телеграма на своя ортак Ердоган по повод земетресението в Южна Турция, пише liberta.bg.

 

Но какво друго може да се очаква от премиер, който нарича репортерите в България "мисирки"?! Изглежда за Борисов всички, които не го словославят и не галят болното му его, са врагове.

 

Не е тайна, че Милен Цветков буквално изкриви Бойко Борисов в първия му премиерски мандат в ефир, за което се смята, че журналистът е свален от екран, а след това трудно намира задълго работа в големите телевизии, допълва медията.

 

Днес  от прессекретариата на държавния глава Румен Радев съобщиха, че президентът изразява своите съболезнования на семейството, близките и колегите на журналиста Милен Цветков. По-късно държавния глава коментира и трагичния инцидент в официалния си профил.

 

Вижте и видеото с  разговора между  Милен Цветков и Бойко Борисов, което от вчера се разпространява в социалните мрежи:


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама