НОВИНИ


Сдружението на пострадалите от ЧСИ оспорва в Люксембург доклада на ЕК за отпадане на механизма за наблюдение над България

1 6087 28.05.2020
Сдружението на пострадалите от ЧСИ оспорва в Люксембург доклада на ЕК за отпадане на механизма за наблюдение над България
Един от протестите на организацията БГНЕС

Докладът на Европейската комисия по Механизма за сътрудничество от 22 октомври 2019 г. е оспорен относно неговата достоверност пред Общия съд в Люксембург. С други думи има заведено дело срещу ЕК, ръководена от Юнкер, във връзка с нейните симулативни действия в хода на прилагане на механизма. Делото е висящо и предстои неговото разглеждане по същество. Подправени са подписи в официални документи на лица от европейски институции.


Това съобщават от Сдружение „Солидарност“, което обединява  жертви на произвола на Частни съдебни изпълнители и съдебната система.

 

„Ако  наистина се интересувате от  реалната причина за  продължаване на  мониторинга  над България по Механизма за сътрудничество и проверка заповядайте в петък,  29.05.2020 г. пред служебния вход на Народното събрание в 8.30 часа или на  пресконференцията в БТА в 12 часа.

 

Членовете от сдружение „Солидарност- жертви на  произвола на  ЧСИ/ДСИ и  съдебната система ще предоставят на медиите скандална информация, която ще предизвикат международен скандал!“, пише още в съобщението на организацията.

 

Припомняме, че в началото на годината, за разлика от институциите у нас Комисията по петииции към ЕК обърна внимание на проблемите на хората, които са пострадали от дейността на частните съдебни изпълнители и се срещна с представители на сдружението.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама