АКТУАЛНО


Емануил Йорданов: Горанов няма полезен ход, Борисов го държи като воденичен камък

12 11663 03.06.2020
Емануил Йорданов: Горанов няма полезен ход, Борисов го държи като воденичен камък

Министър председателят има един талант, за който никой не говори – да си окачва воденични камъни на шията, помним Искра Фидосова и Цветан Цветанов.


Сега най-модерният воденичен камък е Владислав Горанов, който в конкретния случай ни прави на идиоти, казвайки, че Комисията по хазарта въобще не зависела от него, че нямал нищо общо със случая. Това казва в интервю за Банкеръ адвокат Емануил Йорданов, бивш министър на вътрешните работи.

 

Той само назначил председателя на комисията, който до такава степен се еманципирал, че да влезе в затвора, допълва той.


Виждаме втора серия на казуса „Мишо Бирата“. Горанов няма полезен ход и единственото, което го спасява е талантът на Борисов да си държи воденичния камък до последно, посочва адвокатът.


И това не е всичко. Имаме луксозен апартамент, в който живее, но не плаща наем, гафът с информационната система на НАП също мина без виновни. Ако тези казуси бяха в нормална държава, медиите да са го попилели. Но ние по свобода на словото сме 111-ти в света, заявиоще той.


Спомнете си началото на века – когато Бойко Борисов беше главен секретар на МВР, каза, че всички президенти на футболни клубове били мутри и той щял да се справи с това. Няма спомени да се е справил, просто няколко президенти си тръгнаха по-рано от живота, а положението си остана същото. Нещо повече, говори се отчетливо за хора, които са били притискани да поемат издръжката на един или друг клуб, обяснява Йорданов.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама