НОВИНИ


Щракнаха белезниците на наркобоса Чинчилата

0 5195 02.02.2010
Щракнаха белезниците на наркобоса Чинчилата
Ченгетат спипаха престъпник, който бе в неизвестност Вяра Йовева

Полицията в Благоевград задържа обявения за общодържавно издирване 54-годишен Здравко Катеовски – Чинчилата. Той бе признат за виновен по дело за притежание и разпространение на наркотици. Благоевградският окръжен съд преди година го осъди на шест години затвор. От тогава Чинчилата е в неизвестност.



Благоевградският наркобос е арестуван при проведената вчера съвместна акция на “Криминална полиция” и сектор “Борба с организираната престъпност” към Областната дирекция на МВР в Благоевград. Чинчилата се е укривал на таванско помещение в къща на ул. “14-ти полк” в Благоевград.

Здравко Катеовски е с богато криминално досие, многократно е задържан за притежание и пласиране на дрога. Той бе задържан след поредицата успешни действия на местната полиция, покрай разследване, което се проведе след убийството на Васил Горчев – Кьоравия и изчезването на Кирил Цветанов – Буята. Известен е като един от лидерите на местния наркопазар и човекът, който държи нивите за производство на канабис в региона. Работил е съвместно с престъпни групировки от Македония и Гърция.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама