НОВИНИ


Борисов за СМС-ите: Няма как да се случи... Нека се забавляваме

51 13004 10.06.2020
Борисов за СМС-ите: Няма как да се случи... Нека се забавляваме
Бойко Борисов и съобщенията, разпространени от Васил Божков по-рано днес

Борисов сам започна темата с СМС-ите, разпространени по-рано тази сутрин от бизнесмена Васил Божков. Той направи това завоалирано, без да назовава името му, но спомена и за ”кака”, която преди време твърдяла, че премиерът пращал съобщения по Viber. И допълни - нека се забавляваме. Думите му ясно сочат към послеписът в поста на Божков, който заяви, че за финал и за ”забавление” пуска кореспонденцията си с премиера.


"Ако някой в България казва, че е получил СМС от мен на кирилица... няма как да се случи. На моят телефон няма кирилица", коментира Борисов и показа стария си телефон в кабинета на МС.

 

"Както една кака на времето беше казала, че съм и бил пратил съобщение по Viber... Аз тогава не знаех какво е това. Ако някой казва, че съм му пратил СМС, няма как да се случи"




"Тези, които ме познават знаят, че моето телефонче е старо. То е 10-годишно и този апарат няма кирилица, така че всеки, който каже, че е получил SMS от мен на кирилица, аз друг телефон не съм пипал от и дори този телефон стои при охраната“, обясни още Борисов.

 

"Нека се забавляваме", отсече Борисов.

 

Изказването му идва само часове, след като бившият хазартен бос Васил Божков разпространи във Facebook скрийншот от кореспонденция с човек с инициали Б.Б. Според бизнесмена това е лично премиерът Бойко Борисов.

 

Борисов сам започна да коментира темата, без този път да даде шанс на журналистите да му задат въпроси в тази посока. Коментарът му дойде на финала на изявлението, след срещата му с представителите на НОЩ в МС, на която бе взето решението за удължаването на извънредното положение.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама