НОВИНИ


Цветанов скъса ”партийната книжка”. Вече не било повод за гордост да си част от ГЕРБ

17 6938 17.06.2020
Цветанов скъса ”партийната книжка”. Вече не било повод за гордост да си част от ГЕРБ
Цветан Цветанов БГНЕС

Партия ГЕРБ се раздели с още един свой член. Този път сътресението обаче е голямо - редиците на управляващите напусна Цветан Цветанов. Новината за това обяви самия той във Facebook. Основният мотив - членството в ГЕРБ от известно време не е повод за гордост.


“Напускам партията, за чието създаване и укрепване съм работил дълго и усилено, убедено и безрезервно. Работата ми сред хората от тази партия през изминалите години изпълваше живота ми със смисъл и удовлетворение. От ГЕРБ тръгваше оптимизмът ми за бъдещето на страната, а хората, които срещах ежедневно, ми даваха безценното за всеки политик усещане за добре свършена работа и перспектива. Благодарен съм.

 

От известно време, обаче, членството в ГЕРБ не е повод за гордост - нито за мен, нито за немалко други членове на партията. Някои неблагоприятни тенденции в управлението на страната и на партията, доведоха до това, че в крайна сметка беше надскочен дори моят висок „праг на търпимост”, написа още Цветанов.

 

Той е депозирал своето заявление за напускане първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев.

 

Припомняме, че скандалът с АпартаментГейт отстрани Цветан Цветанов от няколко поста - депутат, шеф на ПГ на “ГЕРБ” и зам.-председател на партията. Причината бяха скандалните имотни сделки и купуването на тузарски апартамент в луксозната сграда “Артекс” в столицата. Въпреки това Цветанов остана редови член на партията. От известно време обаче се твърди, че Цветанов работи върху свой политически проект. През последните дни цялата партия се тресе от скандали - напускат десетки членове. Сериозна е кадровата криза във Враца и Плевен.


Днес в 13ч. в първичната структура на ПП ГЕРБ София-град Изгрев подадох заявление за напускане на партията. Напускам...

Posted by Tsvetan Tsvetanov on Wednesday, June 17, 2020
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама