АКТУАЛНО


Гл. редактор на Фрог нюз: Борисов хвърля топката в полето на президента, Манолова, на БСП, но не и на ДПС

16 9305 18.06.2020
Гл. редактор на Фрог нюз: Борисов хвърля топката в полето на президента, Манолова, на БСП, но не и на ДПС
Катя Илиева

Хвърля топката в полето на президента, на Мая Манолова, на БСП, с изключение на един единствен играч ДПС. Можем да си направим много изводи, от кого се страхува Борисов. Той много добре знае, че службата за сигурност отдавна е подкопана, но тя е подкопана най-вече от хората, които са от обкръжението на Пеевски.


Това каза главният редактор на Фрог нюз Катя Илиева пред Телевизия 7/8.

 

За снимките и записа Борисов избра тезата на отричането, която се приема за най-примитивната защита. Това вярно ли е, не е вярно, ти открадна ли, не откраднах, ти уби ли ли го този човек, не го убих. Това между другото е по-характерно за престъпния свят,. Най-лошото е, че този начин на защита хваща голям дикиш, счита се за най-популярна и най-добре възприемащата се, коментира тя.

 

Начинът, по който Борисов обработва целия този скандал, заедно със записа и снимките, показва за пореден път неговата същност. Първо, за да го вкараш в един обяснителен режим, разбира се, че не е лесно, все пак той е премиер, това е губеща позиция, всички пиари го знаят. Забележете, той извършва една проекция, аз съм прост и вие сте прости, аз съм лош и вие сте лоши, каза още тя.

 

От всички тези лица на снимката, има един, който обаче със сигурност постът му е по-сигурен от на всички останали. Ето го зад гърба на Борисов, Владислав Горанов. Ако ще да се скъса, Борисов няма как да го махне, защото знаем, че е свързан с ДПС. Недейте да бъдете сигурен, че ако Борисов си замине, си заминава и той, направи коментар Катя Илиева на фона на снимката от пресконференцията.

 

Всички са уплашени, това е лидерска партия и ако лидерът бъде свален, всички останали си заминават. Преди да станат депутати, кои бяха тези хора, с какво бяха известни, какви са тези хора, как ще продължат нататък. Воят идва от тях, те се страхуват, зверски се страхуват за битието си, за оцеляването си, допълни тя.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама