НОВИНИ


”Позитано” 20 чист от Covid-19

1 4402 23.06.2020
”Позитано” 20 чист от Covid-19

Всички проби за Covid-19, направени в Националния съвет на БСП на “Позитано” 20 са отрицателни, съобщиха от РЗИ София.


Лидерът на БСП Корнелия Нинова изказа благодарност към екипите на РЗИ за добрата организация и професионално отношение и призова за спазване противоепедимичните мерки.


„Ще продължим да следим състоянието на далите положителни проби членове на Градския съвет на БСП София и ще окажем пълно съдействие в случай на настъпили усложнения. В постоянен контакт сме и с членовете на Националния съвет, които дават своите проби в РЗИ в страната” заяви Корнелия Нинова.


Тази сутрин стана ясно, че има 4 положителни проби за Ковид-19 от изследваните в БСП – София. През вчерашния ден в Градския съвет на БСП – София бяха изследвани 70 души. Четирима са дали положителни проби за Ковид-19. Сред тях са народният представител Николай Цонков и общинският съветник Николай Николов. Всички са в добро общо състояние, без симптоми на заболяване и очакват инструкции от РЗИ – София.


Заместник-председателят на Столичния общински съвет Милка Христова също е с положителна проба за коронавируса и е настанена в болница. Дни по-рано, след провеждането на пленума на БСП на 13 юни, пък се разбра, че Янаки Стоилов е заразен с този вирус и е приет във Военномедицинска академия. Общото състояние на всички заразени засега е добро.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама