НОВИНИ


Борисов се включи на живо във Фейсбук от Троян. Похвали кметицата

23 5001 25.06.2020
Борисов се включи на живо във Фейсбук от Троян. Похвали кметицата
Бойко Борисов

Премиерът Бойко Борисо инспектира инсталация за третиране на битови отпадъци в Троян. Посещението му се предава на живо в страницата му във Фейсбук както обичайно.


Министър-председателят направи първа копка за изграждането на транспортен мост над река Осъм. С него са кметът на града Донка Михайлова и министърът по регионално развитие и управление Николай Нанков. 

 

"Моите се цупят, че хваля кметове на БСП. Когато кметът е готин не мога да си изкривя душата. Тогава и държавата не му пречи", обърна се Борисов към Донка Михайлова. "Кметовете работим за хората" , обърна кокетно тя.

 

Борисов направи първата копка за изграждането на транспортен мост над река Осъм.

"Този мост е от изключителна важност за жителите на Троян, ще изнесе транзитния трафик. Мостът е първия етап от един по-голям проект. Този мост е една предпоставка да отидем по-бързо към целогодишен достъп към Троянския проход"

Мостът над река Осъм в Троян ще е дълъг 42,5 км. Срокът за построяването е 1 година, а стойността на проекта 2.5 млн. лв. 

 

"Миналата седмица за последно разговаряхме и отпуснахме 2.6 млн. лв. за третата клетка на депото за отпадъци. Всички обществени сгради и 10 блока ще бъдат санирани в Троян. Троянският манастир пък е едно от най-красивите места на света. Браво на кмета, продължавайте нататък", разкри Бойко Борисов. 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама