НОВИНИ


Я. Янев: Цачева си играе на хазяйка сред битовизми

7 4482 05.02.2010
Я. Янев: Цачева си играе на хазяйка сред битовизми
Яне Янев Вяра Йовева

Потресаващ доклад за България се задавал от ЕК.



Потресаващ доклад чакам от страна на Европейската комисия, обяви по БНТ лидерът на партия „Ред, законност и справедливост" Яне Янев, който поиска кардинална промяна в съдебната система. Това можело да стане само чрез свикване на ВНС и изработване на нова Конституция.

Не се гледат основните проблеми на държавата, а се занимават с битовизми, а г-жа Цачева играе ролята на хазяйка, дословно заяви Я. Янев, според когото нямало значение дали управлява цар или генерал, защото нищо положително не се случвало на обикновените гражданите. Нямало по-дестабилизиращ фактор за правителството от него самото и некомпетентността му.

В РЗС напоследък ставали изключително положителни неща, което се виждало от пълните зали на срещите, които се организирали в различни градове в България. Тези, които предричали разпад на РЗС, щели да се изненадат неприятно.

По повод оттеглянето на Димитър Абаджиев от РЗС
, Янев заяви, че всеки имал право в един период от своето развитие да си почине и да размисли, че вратите на РЗС били широко отворени за Абаджиев. В това напускане нямало никаква драма.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама