НОВИНИ


Запалянковци на тумби пред касите за билети, въпреки обещанието за социална дистанция

1 4614 29.06.2020
Запалянковци на тумби пред касите за билети, въпреки обещанието за социална дистанция
Facebook

Стотици запалянковци окупираха билетните каси заради предстоящия финал на Купата на България. Опашката от чакащи се вие до Борисовата градина в столицата. Не се спазва и задължителната социална дистанция, а струпването на големи групи от хора е очевидно.


ФрогНюз припомня, че специално за днешния мач между “ЦСКА-София” и “Локомотив” Пловдив премиерът Борисов направи компромис. Бе позволено на трибуните на Националния стадион да бъдат допуснати до 12 хиляди души, а не 4000, както бе указано от Здравното министерство. Обектите работят с ограничен капацитет заради COVID-19.

 

Искане от страна на футболните запалянковци обаче накара премиера да вземе спорното решение, осъдено от мнозина в общественото пространство. Ултрасите дори обещаха, че ще спазват всички противоепидемични мерки. Обещанието бе придружено и с ултиматум - “червените” заплашиха, че никога повече няма да стъпят на стадиона, ако не бъдат допуснати всички желаещи.

 

Клипове в социалните мрежи показват големи опашки от хора пред гишетата за продажба на билети. Привърженици на "ЦСКА-София" се извиха от касата на ст. "Българска армия", по алеите чак до Националния стадион "Васил Левски", където ще се състои решителният мач. Опашки има и пред касата на “Локомотив” (Пд).


На “Армията” положението е следното, опашката е до “Васил Левски”, айде всички за билети, нека превземем финала и да го направим червен. Алеееееее! ???? Видео: Симеон Спасов

Posted by Всички фенове на ЦСКА в една страница.Можем ли ? on Monday, June 29, 2020
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама