НОВИНИ


С пушене и пиене на вода МВР няма да заработи

4 5471 09.02.2010
С пушене и пиене на вода МВР няма да заработи
Калин Георгиев

Комплексни мерки в МВР набелязало ръководството. Не с протести, а с промени в организацията, ще се решават проблемите на полицаите.



Още един полицай не се завърна, отивайки да помогне на убиеца си, обяви по БНТ главният комисар на МВР Калин Георгиев. По повод убития и ранения полицай при инцидента в село Енина той разказа, че полицаите не са отивали на задържане, а на практика са се опитали да окажат помощ на един окървавен човек.

Frognews.bg напомня, че един полицай беше убит, а друг - ранен при инцидент в къща в село Енина, Казанлъшко. Полицаите били извикани в Енина заради семеен скандал, вследствие на който станал инцидентът. Убитият полицай се казва Бончо Чернев. Той е на 39 г., баща е на две деца. Полицаят е загинал само с едно намушкване в областта на феморалната артерия с кухненски нож. Другият полицай,намушкан в ръката, бил откаран в Бърза помощ. Мъжът е бил прободен в лявата ръка, малко над китката. Извършителят Неделчо Василев е задържан. Той е бил под влиянието на алкохол.

Не виждам по какъв начин пушенето от страна на полицаите или пиенето на вода би могло да подобри ситуацията
, коментира още главният секретар. Според него трябва по–скоро да се предприемат други комплексни мерки, които политическото и професионалното ръководство на МВР е набелязало. Така Георгиев коментира предстоящите протести на полицаите.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама