НОВИНИ


Журналист: Страхът изчезва. С Борисов е свършено и той го знае

43 8836 19.07.2020
Журналист: Страхът изчезва. С Борисов е свършено и той го знае
Георги Готев БГНЕС

Казах по Дарик радио, че протестите са всъщност бунт на отвратените срещу отвратителните, и то такъв, който не оставя на отвратителните никаква възможност за маневриране. С всеки изминал ден страхът изчезва. Затова с Борисов е свършено и той го знае.


Това сигурно е негово последно участие на среща на върха на ЕС. Това е и краят на модела на опорочена демокрация, която отвратителните бяха превърнали в своя бащиния.

 

От голямо значение е, че се появи ново поколение, истински европейци и граждани на света, които не могат да се примирят с отвратителните. За това поколение е нопоносимо, че България е вечно последна за всичко в ЕС, вечно най-бедна, вечно под европейска карантина, 14 години след членството.

 

В очите на европейците България е особен случай на изостанало в развитието си население, което прериодично избира най-големият простак да го ръководи и представлява в света.

 

Тежка е диагнозата. Не е време за кръгли маси, защото не трябва да се разводняват исканията за протестиращите, време е за оставките на Борисов и на Гешев.

 

Георги Готев, журналист Еuractiv

Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама