НОВИНИ


Протестът измисли песен за В. Симеонов: ”Валери, ”лузър” знаеш ли какво е - ”патриот”.../видео/

28 10045 22.07.2020
Протестът измисли песен за В. Симеонов: ”Валери, ”лузър” знаеш ли какво е - ”патриот”.../видео/
Иван Червенков

Ден след като Валери Симеонов изсипа в ефир серия от обиди към протестиращите, един от тях му посвети песен, в която отвръща на обидите.


Десетина човека се въргаляха полуголи на плажни кърпи пред парламента", каза Валери Симеонов в коментар за вчерашния протест пред парламента...Хората, които работят, имат свой бизнес, не ги виждам на тия протести. Виждам хора с политически амбиции, другата група са хора, които се управляват от Дубай, третата група са хората, които са недоволни от живота си, т.нар. лузъри. Четвъртата група е студентите, които са се върнали, защото университетите им са затворени. Правят си селфита", каза Валери Симеонов пред една от телевизиите за протеста пред парламента.

 

Ето и песента в канала Angelica Summer:


"Новата ми песен за Валери Симеонов от НСФБ и последните му изказвания за протестите 2020. Очевидно Обединени Идиоти са подвластни на илюзията, че хората не искат тяхната Оставка. А я искаме и още как!  Оставка за Гешев, Борисов, Радев, Пеевси, Доган, Патриотите, БСП и ДПС!  Мутри вън!

 

Ако искаш оставката на Валери Симеонов, share-ни парчето с приятели и се абонирай за канала ми! Артуърк: Иван Червенков"

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама