НОВИНИ


”БОЕЦ” излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама”

16 5563 24.07.2020
”БОЕЦ” излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама”

Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, ”Панорама” е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в ”Панорама” Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта.


Това обявиха от ГД "БОЕЦ" преди минути. Ето целият им призив за протест тази вечер:

 

 

ВСЕКИ ДЕН! По силни сме от наглите и слугите им.
Сами знаете, че за мафията и дебелите няма почивен ден, изяждат ни и грабят всеки ден! И нашата битка трябва да се води всеки ден. Обявен е голям протест за сряда. Добре. Не знам защо сряда, това е след почти една седмица. Дано Отровното трио знае. До тогава протестите и действията на гражданите не просто не трябва да спират, а е нужна ескалация всеки ден. Не трябва да влизаме в капана на времето, времето работи срещу нас. Половин месец сме вече на площадите. Нужен ни е резултат, за да влеем допълнително енергия и вяра и да продължим. Гражданите трябва да извоюваме победа след победа, както на Росенец и да продължаваме стъпка по стъпка без да изпускаме инициативата нито за миг.


БОЕЦ призоваваме - всеки ден на площадите, всеки ден блокади навсякъде, в цялата страна и всички да потърсим пътища за координация и ефективност.


Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, "Панорама" е от години предаване, което няма нищо общо с журналистиката и свободата на словото. Именно в "Панорама" Цветанов ни каза, че няма кой да го накаже, а Борисов ни каза, че едни гадове искат да му вземат властта.


Тази вечер също там ще са министри и всякакъв слугинаж на мафията. Тяхната задача е да манипулират и лъжат народа, за да крепят мафиотската власт на госпдоарите си, а задачата на гражданите и бойците е да се отървем от тази престъпна власт. Елате да ни чуят, а ако сме достатъчно, ще ни и "усетят".


Утре и в неделя също - на площадите. В понеделник сме пред централата на ГЕРБ и продължаваме! Трябва да се прибера поне за ден да си видя децата и семейството, но се връщам и битката не трябва да спира. Знам, че гражданите сме по силни от мафията.
Битка всеки ден!
ОСТАВКА на Борисов!
ОСТАВКА на Гешев!
ОСТАВКА на Кошлуков!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама