НОВИНИ


Призив на протестиращите: Бъдете съпричастни дори и далеч от площада

4 5574 29.07.2020
Призив на протестиращите: Бъдете съпричастни дори и далеч от площада

Скъпи приятели, граждани, знаем, че има стотици хиляди, които не могат да излязат от работа, за да подкрепят протестите. Има и такива, които са на ръба на фалита, заради икономическата ситуация в България или са на непрекъснат режим на работа. Знаем, че има и такива, които биват следени от работодателите си, особено ако са в държавната и общинска администрация и не смеят да излязат на протест.


 Ние сме заедно с вас и всеки може да даде знак за съпричастност към каузата да изгоним МАФИЯТА от властта. Публикуваме снимки с файлове от които да си разпечатате стикер “#ОСТАВКА”.

 

Можете да го сложите на колата си, на магазина, на спирката, на блока си, на обществените сгради - навсякъде, където да дадете знак, че споделяте исканията на протеста. Вторият файл е трикольорна лента, която може да закачите на ревера си, да вържете на ръката си, на гердана си, за да се разбере, че сте съмишленици в очистването на България от олигархичното управление на мутрите.

 

България - от възрастните до децата - трябва да бъде свободна, демократична и правова страна. Имаме нужда от усилието на всеки един от нас.

 

Отровното трио, Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама