НОВИНИ


Абсолвентът Георги Еленков дойде на Орлов мост направо от церемонията по дипломирането

12 6147 01.08.2020
Абсолвентът Георги Еленков дойде на Орлов мост направо от церемонията по дипломирането
Младият юрист

Искаме да живеем в правова държава. Не желаем корупцията да убива всички институции, включително да отравя съдебната система. Промяна на модела не е прищявка на протестиращите, а единственото спасение за България. Това сподели развълнуван абсолвентът от Правния факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ Георги Еленков.


Току- що дипломираният юрист се появи с тогата и предизвика бурни аплодисменти от страна на участниците в блокирането на "Орлов мост," както и на преминаващи граждани.

Младежът изрази подкрепата си за протестиращите и обяви, че всеки ден той и десетки негови приятели и познати са на площадите. Ние сме срещу мафиотския модел и тези, които го олицетворяват. Вярваме, че страната може да тръгне по истински демократичен път, а всички българи да заживеят по-добре и по-свободно. Дори медии вече не останаха, които да не са пречупени или купени от мафиотизираната олигархия, заяви за Фрог нюз Еленков.

 

 

 


С Georgi Todorov Elenkov, млад и смел юрист, който днес се дипломира и поема своя професионален път. Дошъл с тогата си в подкрепа към протестиращите на Орлов мост.

Публикувахте от Камен Добрев в Събота, 1 август 2020 г.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама