НОВИНИ


Илиян Василев: Какво правим ако Сачева направи едно пунта мара правителство?!

23 8740 10.08.2020
Илиян Василев: Какво правим ако Сачева направи едно пунта мара правителство?!
Илиян Василев

Винаги има опасност протестите да бъдат употребени за лични цели, както мнозина интерпретираха свалянето на блокадата като жест !? на добра воля към ББ /който още не подал оставка и както се видя няма да е подаде - примерно дали ще остави същите хора да управляват, а той ще стои зад кадър, дали и какво отношение ще вземе към Гешев, към Кошлуков, дали ще призове към тяхната оставка и т.н./


Разберете с Борисов имате работа с човек с двойно, тройно, четворно дъно, не може да му се вярва изобщо. Нещо повече протестиращи, асоцииращи се с ММ казват, че блокадите ще бъдат свалени след оставката /което може и да е нормално действие, като възможен, но само един от вариантите/. Изобщо костинбродската версия на "съгласуваност" с прокуратурата на ММ.


Какво правим ако Сачева направи едно пунта мара правителство?! Ако изобщо има оставка на Борисов.


Едва ли не - щом ББ бил казал нещо, което при голямо желание може да се интерпретира като знак за възможна оставка и ние сме дотук.


ГОЛЯМАТА битка е за оставката на Гешев и ВСС, през което се реализира неконтролируемата им власт. А там нито ММ, нито Слави, нито СДС, да не говорим за Нинова няма твърда позиция.


Ами оставката на Кошлуков - БНТ достига до всяко градче и село и от тях хората разбират колко "лоши" са протестиращите.


Бъдете сигурни - ББ дори и да подаде оставка няма да се оттегли, той е цар на интригите, просто ненадминат и ще направи всичко възможно да се договори с "познатите" си лица в СДС, БСП, ММ и Слави за да опитоми енергията за промяната и я насочи в познато русло.
Само предупреждавам.


Това което разбирам тези дни за ангажиментите, които е поел към Путин и към Доган на практика изключва възможността да подаде оставка.


На него не може да му се вярва, включително и на думите че разпоредил на полицията да не атакува блокадите. Пунта мара е - паралелно министърът му разпорежда да се използва всеки момент за атака, но така, че да няма камери. И като го разрушат лагера - Борисов ще каже аз разпоредих за да пазя гражданите.
Лукавостта му няма граници.

 

Илиян Василев, Фейсбук


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама