НОВИНИ


Отровното трио: Бойко Борисов стои на власт защото иска да похарчи още пари

15 6993 11.08.2020
Отровното трио: Бойко Борисов стои на власт защото иска да похарчи още пари
Отровното трио

Предишните ни два брифинга бяха за това, че Бойко Борисов стои на власт защото иска да похарчи още пари. Днешният е също за това и е свързан с тол системата.


Това обявиха инициаторите на протестите от Отровното трио на брифинг пред президентството. Злоупотребите на държавните институции във връзка с изграждането на тол системата и финансовите облаги на фирмата "Капш", която я изгражда разкриха пред журналисти Арман Бабикян от Отровното трио малко преди началото на днешните антиправителствени протести. 

 

По думите на триото идеята за блокиране на сградите на различни институции, сред които и министерствата, не е тяхна и те нямат нищо общо с реализацията ѝ. Подобна информация се разпространява в последните дни в социалните мрежи. Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и Велислав Минеков уточниха, че нямат нищо против идеята да се осъществи, но подчертаха, че не искат да бъдат свързвани с нея.

 

Тримата допълниха, че нямат никакво намерение да вдигат блокадите пред Министерския съвет и на Орлов мост, като дори призоваха за още такива в цялата страна. Минеков добави, че ще поощряват всяко гражданско неподчинение, докато премиерът Бойко Борисов и главният прокурор Иван Гешев не подадат оставка.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама